Duminică neagră pentru două femei care se întorceau de la biserică! Și-au pierdut viața într-un teribil accident rutier

Foto arhivă
Publicitate

Duminică neagră pentru două femei care se întorceau de la biserică! Acestea, în vârstă de 64 și 71 de ani,  au fost spulberate de o mașină al cărui șofer ar fi adormit la volan. În urma impactului, una dintre victime a fost prinsă sub autoturism.

Nenorocirea l a avut loc pe DN 24, pe raza satului Moara Domnească, comuna Văleni, județul Vaslui.

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit astăzi în jurul orei 12.00 cu patru autospeciale, două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 și o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru descarcerarea unei persoane și asigurarea măsurilor PSI, ca urmare a unui accident rutier produs pe DN24, în localitatea Moara Domnească, comuna Văleni.

În accident au fost implicate un autoturism și trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două victime, una dintre acestea fiind încarcerată.

Ambele victime, două femei cu vârste de 64 respectiv 71 ani, aveau leziuni incompatibile cu viața.

Cea de-a trei persoană implicată în accident, conducătorul auto (bărbat în vârstă de 45 ani) nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Concomitent cu operațiunea de descarcerare, pompierii militari au asigurat și măsurile PSI specifice în astfel misiuni”, au transmis pompierii vasluieni, potrivit ziaruldevaslui.ro.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!