Duel românesc în primul tur la Australian Open. Târgovișteanca Sorana Cîrstea se duelează cu Patricia Țig, într-un meci inedit

Publicitate

Sorana Cîrstea (72 WTA, 30 ani) și-a aflat, vineri, adversara din primul tur de la Australian Open. În runda inaugurală a marelui turneu, tenismena din Târgoviște o va înfrunta pe conaționala Patricia Țig.

Până acum cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată, la niciun nivel internațional. Duelul 100% românesc garantează o prezență românească în turul secund al primului Grand Slam al anului.

Eliminată la Grampians Trophy în sferturi

De asemenea, astăzi, Sorana Cîrstea a părăsit Grampians Trophy,  turneu rezervat jucătoarelor care au stat în carantină timp de 14 zile. În faza sferturilor, dâmbovițeanca a fost învinsă de americanca Ann Li, cu scorul de 6-3, 6-1.

Până în acest tur, Sorana trecuse de Belinda Bencic (Elveția), în optimi, cu 7-5, 6-2 și de Oksana Kalashnikova (Georgia), cu 6-1, 6-1, în primul tur.

Pentru rezultatele obținute la Grampians Trophy, târgovișteanca a strâns 100 de puncte WTA și are asigurat un cec în valoare de 8 770 de dolari.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!