Duel infernal pentru Chindia Târgoviște în campionat. Confruntare cu CFR Cluj, campioana României

Publicitate

Chindia Târgoviște are parte mâine după-amiază de un duel tare în campionat! De la ora 15.00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițenii vor întâlni pe CFR Cluj, campioana României. Disputa va conta pentru etapa a 18-a a Ligii 1. Cum meciul se anunță unul infernal pentru târgovișteni, conducerea tehnică a Chindiei are mai multe temeri înaintea disputei de mâine.

„Este o partidă dificilă, în mod clar. Și în campionatul acesta CFR a luat un avans considerabil față de celelalte pretendente la titlu. O echipă cu ștaif, cu un lot valoros, cu un antrenor valoros.

Îmi doresc în primul rând ca măcar la acest meci să nu mai apară greșeli de arbitraj, apoi discuții interminabile care pe noi nu ne ajută. Sper să nu se facă nicio greșeală de arbitraj, nici în favoarea noastră, nici în defavoarea noastră. Cea mai bună echipă să câștige! Va trebui să aglomerăm unele zone și să ne punem în valoarea calitățile individuale ale jucătorilor noștri.

CFR are șanse mai mari, dar exact cum am spus-o de fiecare dată, și noi suntem o echipă incomodă, disciplinată, care știe să speculeze greșelile adversarului și să înscrie oricând. Îmi doresc din suflet ca adversarul nostru de sâmbătă să facă mai multe greșeli decât noi”, a precizat antrenorul Emil Săndoi pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

În disputa tur, victorioasă a devenit echipa din Cluj, care s-a impus cu scorul de 1-0.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!