Duel de totul sau nimic în campionat pentru voleibalistele de CSM Târgoviște! Întâlnire cu Rapid București, la sfârșitul săptămânii

Publicitate

Voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște se îndreaptă cu pași repezi către prima etapă din Champions League, care va avea loc miercuri 7 decembrie, la Istanbul împotriva puternicei echipe Eczacibasi Dynavit. Însă, până la disputa cu formația din Turcia, CSM va susține un nou meci în Divizia A1, acasă, împotriva „feroviarelor” de la Rapid București, ce va conta pentru etapa a 7-a.

Disputa dintre cele două formații va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor, din Târgoviște. Până acum, CSM a înregistrat patru victorii și o înfrângere în campionat.

„Voleibalistele noastre se vor întâlni cu una dintre cele mai puternice echipe din acest campionat, mai exact cu CS Rapid București. Menționăm că la această partidă vor fi prezenți și cei de la Televiziunea Română (TVR3), partida fiind transmisă live pentru toți iubitorii acestui sport și nu numai.

Ne dorim, ca voi, susținătorii echipei noastre să fiți alături de fetele noastre, ca de fiecare data și să le transmiteți toată energia și susținerea voastră.

Suntem convinși ca va fi un meci pe cinste, o atmosferă încântătoare și bineînțeles volei de calitate.

Așa cum v-am obișnuit, vă așteptăm cu un stand de băuturi răcoritoare, chipsuri și un stand de unde puteți achiziționa materiale promoționale ale echipei”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

După ce cinci meciuri susținute în actuala stagiune, CSM ocupă locul 3, cu 13 puncte acumulate, la egalitate cu ocupanta locului 2, Rapid București.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!