Duel de “foc” pentru Chindia Târgoviște la finalul sezonului regulat! Ciocnire cu FCSB, pe Arena Națională

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște încheie sâmbătă seara meciurile din prima parte a Ligii 1. Pe Arena Națională, de la ora 20.00, dâmbovițenii întâlnesc pe FCSB, într-un joc ce va conta pentru etapa a 26-a a campionatului.

După meciul cu FCSB, Chindia va evolua în play-out. Disputa cu formația din capitală va fi una infernală pentru elevii lui Moldovan. După înfrângerea cu Dinamo (1-2), etapa trecută, FCSB exclude să mai facă încă un pas greșit.

De asemenea, înaintea jocului cu bucureștenii, Chindia nu se simte deloc bine. Runda trecută, la Ploiești, târgoviștenii au cedat cu 1-2, duelul cu FC Voluntari, o contracandidată cu care se va lupta până la final pentru evitarea retrogradării în eșalonul secund.

Laurențiu Corbu: “Meciul cu FCSB este unul ca toate celelalte”

Chiar dacă meciul cu FCSB se anunță extrem de greu, jucătorii Chindiei sunt încrezători în șansa lor. “Pentru mine, meciul cu FCSB este unul ca toate celelalte, ne dorim să câștigăm puncte. Am văzut că suporterii vin în număr foarte mare alături de echipă, le mulțumim pentru efortul lor și îi așteptăm în continuare alături de noi. Cu munca pe care noi și domnul profesor o depunem sperăm să ne îndeplinim obiectivul”, a transmis apărătorul Laurențiu Corbu, într-un mini-interviu pe pagina oficială de Facebook a clubului târgoviștean.

Cu o etapă înainte de ultima etapă a sezonului regulat, Chindia se află pe locul 11, cu 24 de puncte, iar FCSB pe locul 3, cu 43 de puncte.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!