„Dreams & Flights”, expoziție de pictură la Galeria de artă din incinta Cinematografului Independența din Târgoviște

Publicitate

Expoziție de pictură la Galeria de artă din incinta Cinematografului Independența din Târgoviște!

„Dreams & Flights”, expoziția propusă de artistele Mariana Constantinescu și Cristina Tudorache, va avea vernisajul duminică, 5 martie, de la ora 14,00.

O lume dominată de tensiuni exterioare și una aflată într-o zbatere care aparține mai degrabă unei sensibilități interioare, lăsând la vedere solaritatea, iubirea și fericirea, se constituie în proiectul expozițional „Dreams & Flights”, propus de două pictorițe, membre ale Filialei Constanța Unu a U.A.P din România, care vor expune împreună duminică, 5 martie, în foaierul cinematografului „Independența” din Târgoviște.

Vernisajul de la ora 14:00 le aduce în fața iubitorilor de artă pe Mariana Constantinescu și Cristina Tudorache, adeptele unui expresionism abstract disecat în note particulare în ceea ce privește vibrația cromatică și sentimentul de libertate al ființei.

Bucuria celor două artiste constănțene de a se destăinui prin arta lor vine în întâmpinarea respingerii derapajelor contemporane și afirmării celor mai nobile și fragile trăiri ale omului.

Evenimentul, susținut de Primăria Municipiului „Târgoviște” și de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, se va deschide în prezența criticului de artă Ana Amelia Dincă, iar publicul va avea acces la acest demers artistic în perioada 5-24 martie 2023.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!