Dragoș Popescu, senator USR PLUS: “Nu îmi explic numirea doamnei Ana Maria Dragotă-Zamfir în funcția de subprefect al județului Dâmbovița”

Publicitate

După ce a doua funcție de subprefect a județului Dâmbovița a fost ocupată de doamna Ana-Maria Dragotă-Zamfir, ca urmare a postului vacant care aparținea liberalilor, potrivit protocolului de guvernare stabilit între PNL, USR și UDMR, Dragoș Popescu, senatorul USR PLUS Dâmbovița a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care transmite nedumerirea pe care o are în legătură cu decizia luată în ședința de Guvern care s-a desfășurat joi.

Mai exact, Dragoș Popescu nu înțelege pe ce criterii a fost numită în această funcție doamna Ana-Maria Dragotă-Zamfir, având în vedere că aceasta, spune el, nu a reușit să obțină nici măcar nota 5 la examenul pentru șefia CAS Dâmbovița.

“Fiind farmacistă de meserie și membră a Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, „picarea” unui astfel de test reprezintă cel puțin un semn de întrebare. Pentru mine cel puțin. Recompensarea unui astfel de eșec cu o funcție atât de importantă, la atât de puțin timp distanță, un alt gest de neînțeles.
Vreau să fiu bine înțeles. Îmi doresc ca un număr cât mai mare de femei să aibă acces la poziții onorante în administrație și cred în echitate. Îmi doresc însă ca fiecare persoană care ajunge acolo să o facă pe merit, datorită experienței, profesionalismului și valorii. Ori, în acest caz, nu știu dacă putem vorbi de aceste lucruri. Nu atunci când un eșec profesional vine la pachet cu un premiu de consolare atât de mare. Unul al cărui preț l-ar putea plăti comunitatea…”, a scris Dragoș Popescu pe pagina sa de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!