Dragoș Bizdrigheanu consideră că CSM Târgoviște poate învinge campioana României. “Sunt încrezător că vom câștiga la Blaj”

Publicitate

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște este neînvinsă în actualul sezon al Diviziei A1. Aceasta a obținut patru victorii din tot atâtea meciuri disputate. Duminică, în deplasare, CSM are parte de un joc infernal, întâlnind pe CS Volei Alba Blaj, campioana en-titre a României.

Într-un interviu acordat pentru dbonline.ro, team-managerul echipei, Dragoș Bizdrigheanu, este încrezător că CSM poate obține victoria și în derby-ul cu Alba Blaj.

Rep: Domnule Bizdrigheanu, vă așteptați ca CSM Târgoviște să aibă un parcurs atât de bun în primele etape ale campionatului?

În cea mai mare parte mă așteptam. Spun acest lucru pentru că am încredere deplină atât în staff-ul tehnic, cât și în jucătoare. Îmbucurător a fost faptul că am câștigat cu CSM București, una dintre contracandidatele noastre la titlu.

Rep: A existat vreun secret pentru atingerea celor patru victorii consecutive?

Din punctul meu de vedere secretul ar fi: muncă multă și unitate. Când se merge după aceste coordonate apar rezultatele dorite.

Rep: Credeți că actuala echipă a CSM-ului e mai puternică decât cea din sezonul precedent?

Acest lucru rămâne de văzut. Despre acest aspect pot să spun doar la finalul campionatul. Acum, pot să zic că CSM se află într-o formă foarte bună. Cred, că echipa e la fel de bună ca și sezonul precedent.

Rep: Duminică CSM întâlnește pe CS Volei Alba Blaj, campioana României. Cum vedeți jocul?

Va fi un alt derby al campionatului. Cum, până acum am fost convins că vom învinge de fiecare dată și în acest joc sunt  încrezător că vom câștiga. Avem siguranța faptului că vom da tot ce ține de noi pentru a obține un rezultat bun.

Rep: Din ce spuneți dumneavostră CSM țintește doar victoria la Blaj…

Cu siguranță ne dorim victoria. Indiferent de adversar noi vom merge doar la victorie. Vom munci la fiecare joc pentru a câștiga.

Rep: Jucătoarele cum se simt înaintea acestui derby?

Atmosfera este una bună în cadrul lotului. Suntem bucuroși că și-a revenit și poloneza Sylwia Wojcieska și astfel avem tot lotul de jucătoare valid pentru acest joc. Sunt convins ca la finalul derby-ului echipa noastră va reuși un rezultat pozitiv.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!