Dragan Nesic, out de la CSM Târgoviște! Înfrângerea cu Alba Blaj, din semifinalele Cupei României, i-a fost fatală tehnicianului sârb

Publicitate

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a anunțat, luni seara, despărțirea de antrenorul Dragan Nesic.

Demiterea tehnicianului sârb a venit la scurt timp după ratarea trofeului Cupei României de către formația dâmbovițeană. În competiția KO, CSM s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de rivala Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-1. La momentul deciziei de întrerupere a colaborării cu antrenorul sârb, CSM ocupă primul loc în Divizia A1, dar la egalitate de puncte cu gruparea din Blaj.

Dragan Nesic se afla la conducerea tehnică a echipei din 2019. În sezonul 2019-2020, încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus, CSM Târgoviște s-a situat pe ultima treaptă a podiumului. Tehnicianul din țara vecină a avut patru mandate la conducerea formației târgoviștene. În toată această perioadă, CSM a obținut o Supercupă a României, un loc 2 și două locuri 3 în Divizia A1.

“Clubul Sportiv Municipal Târgoviște anunță încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu Dragan Nesic, antrenorul echipei de volei feminin. CSM Târgoviște îi mulțumește șui Dragan Nesic pentru munca depusă în perioada petrecută la Târgoviște și îi dorește mult succes în activitatea profesională!”, se arată într-un comunicat al clubului CSM Târgoviște.

În perioada următoare, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund Alex Cosma, care va fi ajutat de restul staff-ului tehnic.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!