A doua zi de UNTOLD: 14 persoane prinse cu droguri și amenzi pe bandă rulantă pentru furt și fumat în locuri nepermise

Publicitate

A doua zi de UNTOLD le-a dat de furcă autorităților. S-au confruntat cu numeroase reclamații din partea participanților, precum și cu numeroase sancțiuni aplicate pentru mai multe ilegalități.

Astfel, 14 persoane au fost prinse având asupra lor substanțe interzise, au fost sesizate 3 infracțiuni de furt calificat, iar  12 amenzi şi 6 avertismente au fost aplicate ca urmare a  încălcări regulilor referitoare la fumat în locurile publice, transmite Realitatea.Net, pe baza unui comunicat de presă al Jandarmeriei.

De asemenea, echipajele Smurd au fost solicitate pentru 147 de persoane, care manifestau afecțiuni ușoare. Doar 3 dintre pacienți au fost transportați la spital pentru a primi mai multe îngrijiri medicale, scrie aceeași sursă.

“Pe timpul desfăşurării festivalului, un echipaj al Unităţii Speciale de Aviaţie Caransebeş din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, cu aeronava din dotare, a survolat zona cu misiunea de a monitoriza şi transmite în timp real datele necesare pentru buna desfăşurare a acestui eveniment“, transmite Jandarmeria Română, potrivit Realitatea.Net.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!