Două speranțe ale voleiului dâmbovițean au câștigat cu CSV Craiova turneul internațional de la Primorsko. Andrada Dumitrescu, desemnată cea mai completă jucătoare la Under 13

Publicitate

Ionuț Parghel
Două speranțe ale voleiului dâmbovițean s-au remarcat pentru ultima dată la echipa de mini-volei CSV Craiova. Târgoviștencele Andrada Dumitrescu și Andreea Neagu au cucerit cu formația U17 a clubului craiovean un turneu internațional, găzduit de Bulgaria. Echipa din Craiova, antrenată de Raluca Constantinescu Andrei, a ieșit victorioasă la Primorsko la capătul unor meciuri istovitoare, după ce-a înregistrat patru victorii și o înfrângere, în fața unor formații din Israel, Finlanda, Georgia și Slovacia.

Cele două jucătoare târgoviștene au fost unele dintre cele mai bune componente din lotul craiovean la competiția de la Primorsko. Mai mult de atât, Andrada Dumitrescu a fost desemnată de organizatori cea mai completă jucătoare la Under 13, categorie de vârstă unde a participat și CSV Craiova. Astfel, cele două voleibaliste din Târgoviște au fost folosite de conducerea tehnică a Craiovei atât la echipa U17, cât și la cea de U13. După acest turneu, Andrada Dumitrescu și Andreea Neagu au încheiat socotelile cu CSV Craiova și vor reveni sub comanda lui Ioan Atanasiu, la CSȘ Târgoviște, echipă cu care va juca în Campionatul Național de Speranțe, în noul sezon competițional. În cele șase luni petrecute la Craiova, cele două voleibaliste târgoviște au cucerit cu CSV titlu de campioană a României la mini-volei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!