Două persoane, de urgență la spital după tamponarea dintre două mașini, într-unul dintre cartierele mărginașe ale Târgoviștei

Publicitate

Accident violent, luni de dimineață, într-unul dintre cartierele mărginașe ale municipiului Târgoviște! Două persoane, în speță doi șoferi, au ajuns, de urgență, la spital, după ce au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme.

“Serviciul de Ambulanță Dâmbovița a fost solicitat să intervină pentru un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma impactului au rezultat două victime conștiente ce prezentau politraumatisme. La locul solicitării a fost trimis un echipaj de tip C2 și un echipaj de tip B2, victimele fiind preluate și transportate la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat SAJ Dâmbovița.

Accidentul a avut loc pe DN 72A, pe raza cartierului Priseaca. Evenimentul a fost protocolat ca tamponare.

Autoturismele implicate în accident erau conduse de un bărbat, de 54 de ani, și de o tânără, de 27 de ani, din comuna Mănești.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!