Două persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent pe Calea Domnească din Târgoviște

Publicitate

Un accident rutier violent a avut loc, vineri noaptea, în jurul orei 22.40, pe Calea Domnească, din municipiul Târgoviște. În urma ciocnirii dintre două autoturisme, două persoane au fost rănite. Într-una dintre mașini a fost rănit un bărbat de 54 de ani, iar în cealaltă a fost accidentată o femeie. Ambele persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

„Se intervine în cazul unui accident rutier pe Calea Domnească, din municipiul Târgoviște. Din primele informații, în coliziune au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului rutier, echipajul SMURD a preluat o persoană de sex masculin, de 54 de ani, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale și a apoi transportată la la UPU Târgoviște. În celălalt autoturism implicat o persoană de sex feminin a fost preluată de echipajul SAJ Dâmbovița și i s-a acordat îngrijiri medicale.

Acționează pompierii Detașamentului Târgoviște cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița o ambulanță.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismelor implicate în accidentul rutier”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!