Două nume noi în lotul Chindiei Târgoviște. Una dintre achiziții a mai trecut prin curtea dâmbovițenilor

Publicitate

Chindia Târgoviște continuă să-și completeze lotul pentru stagiunea actuală. Astăzi, formația dâmbovițeană a reușit să-i transfere pe Mihai Neicuțescu (atacant) și Bourama Fomba (fundaș).

Primul jucător este fost jucător al Chindiei, pe care Dinamo l-a mai împrumutat de două ori la Târgoviște. De această dată, clubul l-a împrumutat la Chindia până la finalul sezonului, după ce a fost exclus din lot. Neicuțescu are 21 de ani, iar până acum a evoluat doar la Dinamo și Chindia. Cota de piață a atacantului este de 250 000 de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Bourama Fomba este jucător din Mali, în vârstă de 21 de ani, care a jucat ultima dată la Poli Iași. În carieră, africanul a mai trecut pe la CSM Ceahlăul, FC Rustavi II și Etoiles Mande.

„Bun venit, Neicuțescu și Fomba! Începând de astăzi, Mihai Neicuțescu (21 ani, atacant, împrumutat până la finalul sezonului de la Dinamo) și Bourama Fomba (21 ani, Mali, fundaș) sunt jucătorii echipei noastre. Le dorim succes și cât mai multe realizări la Chindia Târgoviște!”, se arată într-o informare pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!