Două luptătoare de la CSM Târgoviște vor reprezenta România la Campionatul Mondial de lupte pe plajă

Publicitate

Veste excelentă pentru două sportive de la CSM Târgoviște! Simona Ionescu și Denisa Fodor vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă, găzduit de Constanța, în perioada 2-5 septembrie. Cele două luptătoare sunt antrenate la CSM de Georgiana Filip.

Ediția din acest an a Campionatului Mondial de lupte pe plajă se anunță una extrem de atractivă, la care vor lua parte sute de sportivi din zeci de țări.

”Este o veste care vine în urma multor eforturi, sacrificii și multă, multă muncă din partea fetelor. Este un rezultat pe care îl așteptam și ni-l doream, ni-l doream pentru că vrem ca munca pe care fetele și doamna antrenor Georgiana Filip, o depun zi de zi să ajungă cât mai cunoscută.

Oamenii precum cei pe care noi îi lăudam aici, sunt cu adevărat oameni. Aceștia își dedică timpul, iubirea, tristețea și fericirea într-un sport, iar de cele mai multe ori o fac fără nici un interes, o fac din dragoste pentru ceva în care cred cu adevărat”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!