Două hale noi inaugurate la Parcul Industrial Moreni

Publicitate

Două noi hale au fost inaugurate astăzi la Parcul Industrial Moreni!

Cu o suprafață de 500 mp fiecare, halele sunt construite pe structură metalică și au asigurate toate utilitățile (energie electrică, gaze, apă, canalizare). De asemenea, acestea beneficiază de dotări specifice care asigură rezistență la incendiu (gradul III) și uși cu acționare electrică și pot răspunde atât nevoii întreprinzătorilor de a desfășura activități de producție, cât și creării unor condiții de lucru corespunzătoare.

Investiția, finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița, se ridică la valoarea de 1.700.000 lei. Început în cursul acestui an, proiectul vizează nu doar creșterea atractivității acestei zone pentru investitori, ci și dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri dâmbovițean.

Societate cu capital de stat, SC Moreni Parc Industrial SA a făcut obiectul unui proiect de reabilitare a infrastructurii, finanțat din fonduri europene. În aceste condiții, parcul industrial a devenit mai atractiv pentru rezidenți.

Înfiinţat prin divizarea SC Automecanica Moreni SA, uzină din cadrul CN ROMARM SA, parcul industrial a avut și are ca obiectiv principal crearea de locuri de muncă.

La inaugurare au fost prezenți președintele CJD, Alexandru Oprea, și vicepreședintele CJD, Alin Manole, directorul SC Parc Industrial SA Moreni, Mihai Petrescu, primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița, Cristi Pușcaru, reprezentanți ai constructorului și ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul CJD.

SC Moreni Parc Industrial SA și-a început activitatea în anul 2002. În incinta Parcului Industrial Moreni, a cărui suprafață totală este de 25,2 ha, activează 42 societăți comerciale, în care își desfășoară activitatea 950 de salariați.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!