Două femei din Dâmbovița au snopit în bătaie o tânără de 20 de ani! Agresoarele au fost arestate preventiv

Publicitate

Două femei din Dâmbovița au fost arestate preventiv pentru 30 de zile după ce au bătut o tânără de 20 de ani. Inițial, acestea au fost reținute pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Incidentul dintre femei a avut pe 25 ianuarie, pe o stradă din orașul Găești.

„La data de 2 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pe numele a două femei, de 28 și 30 de ani, au fost emise două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe parcursul zilei de ieri, cele două au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 25 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă de pe raza orașului Găești, ar fi agresat fizic o tânără de 20 de ani. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!