Două femei au fost bruscate și amenințate cu arma de mascați! Autoritățile se aflau în misiune, dar au greșit adresa

Publicitate

Două femei, mama și fiică, au fost trezite de dimineață la ora 5:00, ca urmare a unei descinderi în forță. Acest eveniment a avut loc în Clinceni, județul Ilfov. Se pare că autoritățile au gresit adresa, iar locuința în care au pătruns era a unor oameni nevinovați, care de altfel s-au speriat teribil în moment în care mascații au intrat cu forța în casa lor, scrie Antena3.ro.

Mai mult decât atât, din datele furnizate presei, se pare că în momentul în care au realizat că au gresit, mascații au plecat fără a da vreo explicație celor două femei. O vecină a auzit țipetele din fața casei și a ieșit să filmeze momentele. Pe filmare se poate observa cum agenții se grăbesc să se urce în mașini, probabil pentru ajunge la domiciliul corect.

Una dintre femei, însă, blochează una dintre ușile mașinilor și cere explicații. Tonul acesteia scoate la iveala sperietura groaznica pe care a tras-o ca urmare a acestui eventiment. Fiica persoanei care poate fi observata pe filmare a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!