Două achiziții pentru Chindia Târgoviște înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya

Alexandru Pitfor
Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște a făcut două achiziții înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Antalya, programat în perioada 12-24 ianuarie. Divizionara A și-a completat lotul cu doi jucători de perspectivă.

Primul jucător achiziționat a fost mijlocașul Alexandru Pitfor, de la FC Botoșani. În vârstă de 20 de ani, jucătorul a evoluat în patru meciuri în Liga 1 pentru Botoșani, la capătul cărora a strâns 183 de minute pe teren. Potrivit portalului Transfermarkt.com, cota de piață a mijlocașului este de 50 000 de euro.

Al doilea jucător achiziționat în această iarnă de Chindia este atacantul Cătălin Barbu, de la FC Argeș. Acesta este fiului fostului fotbalist al “vulturilor violeți” Jean Barbu. În turul Ligii a 2-a, jucătorul de 20 de ani, a evoluat pentru FC Argeș în 8 meciuri, la capătul cărora a bifat 342 de minute pe teren și a marcat două goluri. Cota de piață a atacantului este de 100 000 de euro.

Pe de altă parte, în această săptămână, sub comanda lui Viorel Moldovan au ajuns și trei jucători din Mali, dar există șanse reduse ca vreunul dintrei ei să fie oprit în lot pentru partea a doua a sezonului. Tot în această perioadă, Chindia se află în discuții cu doi-trei jucători care au evoluat la FCSB în prima parte a campionatului, dar șansele ca aceștia să ajungă la Târgoviște sunt la fel de reduse.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!