Dosare penale pentru reprezentanții unei firme care extrăgeau ilegal agregate minerale pe raza localității Drăgăești-Ungureni

Publicitate

Dosare penale au fost deschise în această săptămână de polițiștii dâmbovițeni la reprezentanții unei societăți comerciale care au desfășurat, pe raza localității Drăgăești-Ungureni activități ilegale de extragere a agregatelor minerale.

Miercuri, 11 martie, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 2-9 martie a.c., reprezentanții unei societăți comerciale ar fi desfășurat, pe raza localității Drăgăești-Ungureni, activități de extragere a agregatelor minerale fără a solicita și obține autorizație de gospodărire a apelor și permis de exploatare a agregatelor minerale.

De asemenea, un angajat al unei alte societăți comerciale ar fi întocmit, la data de 5 martie a.c., un aviz de însoțire în care era menționat în mod nereal un cumpărător al cantității de 9 m3de material balastieră. Totodată, acesta ar fi prezentat avizul polițiștilor pentru a justifica o cantitate de agregate pe care o deținea într-o autoutilitară.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!