Dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia de la Voinești, unde un bărbat a fost strivit de o autobetonieră

Publicitate

Întâmplare de groază, vineri după-amiază, în curtea unei gospodării din comuna Voinești, de pe Valea Dâmboviței!

Un bărbat de 42 de ani a murit după ce a fost strivit de o autobetonieră. Accidentul s-a produs în momentul când vehiculul a efectuat manevra de mers înapoi și la acroșat pe bărbatul din Bezdead. În urma cumplitului accident, bărbatului i-a fost secționat piciorul stâng, iar din cauza hemoragiei puternice a decedat.

La scurt timp după tragedie, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar victima a fost preluată de Serviciul de Medicină Legală.

De asemenea, au fost contactați și reprezentanții ITM Dâmbovița pentru a analiza și dispune măsuri conform competenței.

“Din primele date, o persoană, în timp ce ar fi manevrat o autobetonieră într-o curte, ar fi accidentat un bărbat.

În urma producerii evenimentului, din nefericire, bărbatul a decedat. Cadavrul urmează sa fie preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevazută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuată cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Totodată, au fost contactați reprezentanții ITM pentru a analiza și dispune măsuri conform competenței”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!