Dosar penal pentru trei fotbalişti de la Unirea Răcari după ce l-au bătut cu bestialitate pe Zidăroiu. Echipa gazdă a fost amendată

Foto arhivă
Publicitate

Poliţia a intrat pe fir după scandalul de la meciul din faza judeţeană a Cupei României, dintre Unirea Răcari şi Unirea Bucşani, unde Marius Zidăroiu, căpitalul echipei oaspete, a fost alergat şi bătut cu bestialitate. Rănit grav, acesta a fost preluat de ambulanţă. Trei fotbalişti agresori sunt cercetaţi de poliţie şi s-au ales cu dosar penal, iar echipa gazdă a fost amendată cu 3000 lei.

„La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați despre producerea unui scandal și lovirea unei persoane. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în timpul unui meci de fotbal, între jucătorii celor două echipe a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat a fost agresat de trei tineri. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pe numele celor trei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, organizatorul meciului de fotbal a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 4/2008, cu amendă în valoare de 3.000 de lei”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!