Doru Popadiuc, eroul Chindiei Târgoviște în duelul cu FC Voluntari! A realizat hat-trick-ul împotriva ilfovenilor

Sursă foto: Facebook ACF Chindia Târgoviște
Publicitate

Doru Popadiuc a fost eroul meciului dintre FC Voluntari – Chindia Târgoviște, încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea dâmbovițenilor. În disputa cu ilfovenii, mijlocașul în vârstă de 27 de ani a fost de neoprit pe toată durata întâlnirii. Acesta a reușit să marcheze toate cele trei reușite ale Chindiei, în minutele 14, 68 și 82.

Ultimul gol a fost o adevărată capodoperă, fiind realizat din propria jumătate de teren, după ce l-a văzut ieșit din poartă pe goal-keeper-ul advers. Meciul în care de sâmbătă seara a fost cel mai bun din cariera sa de fotbalist la nivelul primei ligi. Totodată, disputa din Ilfov a fost prima într-un joc din Superligă în care a reușit trei goluri.

„Ca realizări, e cel mai bun meci al meu. Mă bucur că am obținut cele trei puncte, e mult mai important decât orice reușită personală. Am luat și mingea, așa se procedează. Este primul meu hat-trick în campionat. Mă bucur foarte mult că munca din spate dă roade.

Sperăm să continuăm tot așa, avem mult de muncă. Cu siguranță al treilea gol este cel mai frumos. Chiar vorbeam cu Popa zilele trecute și i-am zis că odată și odată tot o să încerc să marchez de la jumătate. De obicei, portarii nu se așteaptă și l-am văzut și pe cel advers puțin ieșit. Eram și cam obosit, nu mai puteam continua o cursă de 60 de metri, așa am decis să dau la poartă”, a transmis Doru Popadiuc, la finalul întâlnirii dintre Voluntari și Chindia.

În actuala ediție a campionatului, Popadiuc a evoluat în toate meciurile pentru Chindia (14), la capătul cărora a marcat 6 goluri și a reușit un assist.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!