Donaţie pentru Spitalul Municipal Moreni de la Doraly Expo Market. Echipamente medicale şi mobilier în valoare de peste 50.000 lei

Publicitate
Spitalul Municipal Moreni şi, în special, secţia de pediatrie, au primit o sponsorizare în valoare de aproximativ 58.000 lei de la Doraly Expo Market, după cum a anunţat medicul pediatru Felix Georgescu, pe facebook: “Imi face deosebita placere sa va anunt ca in urma discutiilor purtate cu Doraly Expo Market, in apropierea Craciunului Spitalul Municipal Moreni si in special sectia de Pediatrie au primit o sponsorizare in valoare de aproximativ 58.000 de lei. Donatia a fost facuta prin achizitia de echipamente medicale si mobilier. Aceasta suma se adauga sumei de 30.000 de lei primita cu ajutorul Doraly de la unul din partenerii dansilor, Moldova Center, la debutul pandemiei. Pot spune ca in momentul de fata Doraly reprezinta un partener de nadejde in incercarile noastre de aschimba fata pediatriei si a intregului spital din Moreni. Secția de recuperare a primit printre altele unul dintre cele mai bune aparate de dezinfecție a aerului si suprafetelor disponibil la aceasta data în Romania, atât de necesar pe o secție covid! Secția de neonatologie va beneficia de o lampa performanta pentru fototerapie nou-născuți, atât de necesara unei maternitati! Camera de gardă și alte secții au primit lămpi de dezinfecție cu lumina UVC, echipamente de dezinfecție prin nebulizare, stative, pulsoximetre, etc. Întreaga achiziție a fost făcută de către donator, noi am primit bunurile, de care sunt atât de mândru! Iata ca, desi pandemia este greu de manageriat, a adus mari suferinte pe chipurile si in sufletele atator oameni, aceasta a facut posibila interactiunea cu oameni binevoitori dispusi sa ajute un spital mic ca al nostru in vremuri dificile. Cea mai mare achizitie in aceste vremuri este OMUL, omul bun si saritor! Iar eu la Doraly am gasit astfel de oameni!”
Mesajul Doraly Expo Market 
“Anul pandemic ne-a demonstrat importanța sănătății și a unui #sistemmedical eficient. Pentru ca medicii să își poată îndeplini menirea de a ajuta pacienții, este necesar, în primul rând, ca aceștia să dispună de resurse sanitare. Ne-am dorit să ne aducem contribuția la modernizarea sistemului medical, așadar, pe lista de #sponsorizari acordate la sfarsitul lui 2020 s-a aflat și @ Spitalul Municipal Moreni. doraly.ro a finanțat dezvoltarea Secției de #Pediatrie, astfel încât copiii din regiune să beneficieze de îngrijiri medicale moderne, aproape de casă. Pentru dotarea secției au fost achiziționate echipamente medicale de ultimă generație, aparate de dezinfecție, instrumentar medical și mobilier.”
Înființat în 1993, Doraly Expo Market este primul parc comercial angro specializat în produse alimentare și non-alimentare din România. Dezvoltat pe o suprafață de teren de 280.000 de metri pătrați, pe ambele părți ale Șos. București – Urziceni, în Afumați, jud. Ilfov, Doraly dispune de 38 de pavilioane moderne, cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 95.000 mp şi aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subteran. Parcul comercial găzduiește peste 420 de producători, importatori și distribuitori și o gamă variată de peste 550.000 de produse, de la alimente la detergenți și cosmetice, îngrijire personală, decorațiuni, instalații electrice, instalații și obiecte sanitare, electronice și electrocasnice, articole de menaj, jucării, birotică și papetărie. Din 2018 există Doraly.ro, primul marketplace cu prețuri elastice din România, cu vânzare angro și la bucată. Cumpărătorii beneficiază de prețuri avantajoase, variabile în funcție de cantitatea comandată din fiecare produs, de un cost unic de transport, pentru un singur colet, indiferent de numărul comercianților de la care comandă, dacă aceştia provin din parcul comercial Doraly.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!