Donație particulară fără precedent la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

????????????????????????????????????
Publicitate

SC Aso Cromsteel SA Târgoviște a sponsorizat Spitalul Județean de Urgență cu aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei.

Astfel, prin această lăudabilă inițiativă, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște beneficiază de: un ecograf multidisciplinar în configurație cu 2 sonde, un ecograf portabil în configurație cu 2 sonde, o sondă ecografică pentru glanda tiroidă, 10 monitoare funcții vitale, 8 electrocardiografe, un aparat electroterapie, un aparat laser terapeutic, un aparat electroterapie cu vacuum, un aparat terapie combinată electroterapie – laser și un aparat TECAR.

La conferința de presă dedicată evenimentului, a participat conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole.

Cu acest prilej, managerul Spitalului Județean de Urgențe Târgoviște, dr. Claudiu Dumitrescu, a subliniat  „Este o sponsorizare fără precedent în istoria spitalului, cu o valoare deosebit de mare, noi nu am primit direct banii, ci aparatura, care a fost distribuită deja în diverse secții ale spitalului, în funcție de necesar”.

Directorul SC Aso Cromsteel SA Târgoviște, Radu Ungureanu, a declarat: „Aș vrea să le mulțumesc și eu autorităților deoarece s-au implicat în acest proiect, ca parte din programul de responsabilitate socială. Aso Cromsteel a gândit această sponsorizare tocmai pentru a ajuta comunitatea unde își desfășoară activitatea. Managerul spitalului ne-a dat o listă cu necesitățile spitalului. Sperăm ca toți oamenii din Târgoviște și din întreg județul Dâmbovița să beneficieze de această aparatură.”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a declarant, printre altele: „Facem pași înainte pentru a demonstra că, la Târgoviște, există o comunitate activă și că se pot întâmpla lucruri bune. Domnule director, inițiativa dumneavoastră este lăudabilă. (…) Eu sper că este doar un început și, în numele instituției pe care o reprezint, vă asigur că avem toată deschiderea să ne implicăm și vă așteptăm alături de noi și în alte proiecte cu impact social.”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!