Donație importantă făcută de Crucea Roșie Dâmbovița pentru Spitalul Municipal Moreni

Publicitate

Donație importantă făcută, astăzi, de Crucea Roșie Dâmbovița pentru Spitalul Municipal Moreni. Instituția condusă de Pr. vicar eparhial Ionuț Adrian Ghibanu a donat o autoutilitară unității medicale, în vederea utilizării acesteia de către spital pentru activitățile specifice pe care unitatea medicală le desfășoară. Cheile acesteia au fost înmânate conducerii unității medicale de către Constantin Dinu și Răzvan Bejan, primarul, și respectiv viceprimarul  municipiului Moreni.

„În urma demersurilor întreprinse de executivul morenar, Crucea Roșie Dâmbovița a donat o autoutilitară în vederea utilizării acesteia de către Spitalul Municipal Moreni pentru activitățile specifice pe care instituția sanitară le desfășoară. Astfel, astăzi, Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni și Răzvan Bejan, viceprimarul municipiului Moreni, au înmânat conducerii Spitalului Moreni cheile autoutilitarei”, reiese dintr-o informare a Primăria Municipiului Moreni.

De asemenea, aflându-se mereu în sprijinul semenilor, președintele Crucii Roșii, Ionuț Adrian Ghibanu a transmis următorul mesaj:

“În calitate de președinte al Crucii Roșii Dâmbovița mă bucur pentru că, alături de conducerea executivă, dl. Raul Pavelescu și dl. Gheorghe Popescu, am decis să donăm o autoutilitară, în vederea utilizării acesteia de către Spitalul municipal Moreni, pentru activităţile specifice pe care instituţia sanitară le desfăşoară.

Astfel, astăzi, dl.Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni şi dl. Răzvan Bejan, viceprimarul municipiului Moreni au înmânat conducerii Spitalului Moreni cheile autoutilitarei.

Mulțumesc doamnei Ileana Firoiu pentru tot sprijinul pe care ni-l acordă și pentru implicarea continuă în activitatea Crucii Roșii”.

Vă reamintim că, la jumătatea lunii ianuarie, Spitalul municipal Moreni a primit și un ansamblu de containere speciale destinat trierii suspecților de SARS-CoV-2, a cărui finanțare (334.000 lei) a fost suportată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!