Doliu în sportul dâmbovițean! Reputatul antrenor de atletism Nicolae Guțoiu s-a stins din viață

Publicitate

Lumea sportului din Dâmbovița este în doliu. Unul dintre cei mai mari antrenori de atletism din județ s-a stins din viață. Este vorba de antrenorul emerit, Nicolae Guțoiu, care slujit atletismul până în ultima clipă a vieții. Acesta era antrenor la secțiile de atletism de al CS Târgoviște și CSȘ Târgoviște.

Miercuri de dimineață, pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Târgoviște a fost postat un mesaj emoționant despre reputatul antrenor, născut în comuna dâmbovițeană Perșinari, acolo unde a văzut lumina zilei și regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu.

„Rămas bun, Nicolae Guțoiu!

Clubul Sportiv Târgoviște deplânge trecerea la cele veșnice a antrenorului emerit de atletism Nicolae Guțoiu. Reputatul antrenor s-a stins din viață, miercuri de dimineață, la vârsta de 67 de ani.

Născut pe 24 iunie 1956, la Perșinari, Nicolae Guțoiu a fost unul dintre uriașii sportului dâmbovițean și unul dintre cei mai titrați antrenori din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște și nu numai.

Personalitate marcantă, Nicolae Guțoiu a lăsat în urmă sportivi mari, cu titluri europene și naționale, precum Cătălina Oprea-Dobre, George Preda, Alina Alexandru, Cristian Stoean sau Cristian Ioniță. A fost un adevărat profesionist care a slujit până la ultima clipă a vieții sale atletismul dâmbovițean.

Nicolae Guțoiu a părăsit această lume, însă performanțele lui vor dăinui în istoria sportului dâmbovițean și românesc. Sportul dâmbovițean va fi mai sărac fără reputatul antrenor de atletism.

El a fost și va rămâne în sufletele noastre un om extraordinar, un antrenor de excepție, un model de profesionalism, determinare și dăruire pentru viitoarele generații de sportivi.

Colectivul Clubului Sportiv Târgoviște își exprimă regretul și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente.

Drum lin, Nicolae Guțoiu! Dumnezeu să-l ierte!”

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!