Doliu în presa românească. Jurnalistul Liviu Iancu s-a stins din viață

Publicitate

Lumea presei din România este în doliu. Ieri, jurnalistul dâmbovițean Liviu Iancu, a încetat din viață la vârsta de 45 de ani, după ce a suferit un infarct, în urma unei partide vânătoare. Trista veste a fost anunțată de colegii săi de la publicația profit.ro, care au înmărmurit când au aflat de cele întâmplate.

“Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism și autor al romanului «Xanax», ne-a părăsit astăzi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experiență într-un domeniu în care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul și umorul celui mai bun scriitor din echipa căreia i s-a alăturat din prima zi, în 2015, și un prieten drag. Dumnezeu să te odihnească, Liviu!”, au precizat colegii regretatului om de presă.

De-alungul timpului, Liviu Iancu a lucrat în mai multe redacții, printre acestea numărându-se Mediafax, Național, Business Magazin, Capital, unde a scris pe domeniile economic și turism.

Născut la Găești si originar din Cobia, Liviu Iancu era un vânător plin de pasiune. În calitate de reporter care a însoțit numeroase delegații oficiale și a acumulat foarte multe experiențe notabile pe care le-a consemnat în romanul “Xanax”, care a avut parte de o lansare inedită. Momentul s-a petrecut la 11 000 metri altitudine, în avion.

Cartea apărută în luna februarie a anului trecut, la Editura Trei și s-a dovedit un veritabil bestseller, unde primul tiraj s-a epuizat în doar trei zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!