Doliu în lumea presei! A murit jurnalista Maria-Denise Theodoru, apropiată a Familiei Regale

Publicitate
Este doliu în lumea presei după ce jurnalista Maria-Denise Theodoru a trecut la cele sfinte. Aceasta era de ani de zile o apropiată a Familiei Regale, primind și medalia Regele Mihai I pentru Loialitate în anul 2010.
Membrii Familiei și-au exprimat regretul pentru tragica veste în mediul online, printr-o postare pe pagina de Facebook:
“Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au aflat cu tristețe vestea trecerii la Domnul a jurnalistei și profesoarei Maria-Denise Theodoru.
De două decenii încoace, Denise a fost o colaboratoare constantă și devotată a Casei Majestății Sale. Ea a contribuit cu creativitate și profesionalism la îndeplinirea multor acțiuni publice ale Familiei Regale, fie în domeniul radio-ului, fie în cel al cinematografiei sau al proiectelor socio-culturale.”, a transmis Familia Regală.
Jurnalista a fost alături de eforturile Familiei cu mare discreție, cu generozitate și cu profundă înțelegere. Aceasta a făcut vizite din partea regală în comunități, la concursuri internaționale, și a fost prezentă la construirea de volume legate de Coroană și de istoria modernă și contemporană a României.
De asemenea, un eveniment recent este contribuția jurnalistei în calitate de scenarista și promotoare a filmului artistic Maria, Regina României.
“Majestatea Sa Margareta transmite, în numele Familiei Regale, condoleanțe și profundă compasiune familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Familia Regală pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!