Doliu în lumea artistică din România! A murit Victor Socaciu

Publicitate

Celebrul artist de muzică folk Victor Socaciu a murit astăzi la vârsta de 68 de ani, în ciuda eforturilor depuse de medici de a-i salva viaţa. Artistul se afla în spital de o lună de zile, iar anunțul decesului a fost făcut de soția sa, Marina Almășan.

”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici, de pe pământ…”, a scris soția sa pe contul personal de Facebook.

De asemenea, un mesaj a transmis și fiica sa, Ana-Maria Socaciu: ”O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa alături de cei drepţi!”.

Născut pe 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu s-a îndrăgostit de muzica folk în anul 1972, când l-a auzit la radio pe Mircea Florian.

În anul 1975 a debutat la radio cu piesa ”Nălucile amintirilor”, iar în 1976 își face debutul la Cenaclul Flacăra.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!