Doliu la Mănăstirea Viforâta! Duhovnicul Obștii Monahale, Alexandru Iordache, a trecut la cele veșnice

Publicitate

Este doliu în rândul credincioșilor din Dâmbovița, după ce duhovnicul Mănăstirii Viforâta, a trecut la cele veșnice. Preacuviosul Ieromonah Alexandru Iordache a pierdut lupta cu viața, ieri, după o grea suferință, potrivit Arhiepiscopiei Târgoviște. Slujba de înmormântare va avea loc, mâine, de la ora 11.30, la Paraclisul Mânăstirii Viforâta.

“A  trecut la cele veșnice, după o grea suferință, sâmbătă 20 februarie 2021,  Pcuv. Ieromonah Alexandru Iordache, duhovnicul Mânăstirii Viforâta. Părintele s-a născut la data de 11 iulie 1976, în Municipiul Brăila, ca fiu al unor buni creștini, Marius și Fănica Iordache, de la care a deprins dragostea de credința noastră strămoșească și bucuria slujirii lui Dumnezeu.

A urmat cursurile școlii primare, iar apoi pe cele gimnaziale și Liceul Agricol, în localitatea natală. A fost licențiat în Teologie al Facultății de Teologie din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, în anul 2008, iar, în anul 2010, a obținut titlul de Master în Teologie.

Din anul 2008, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon i-a încredințat slujirea de preot și duhovnic al Mânăstirii Viforâta de lângă Târgoviște.

Slujba de înmormântare va fi săvârşită în Paraclisul Mânăstirii Viforâta, luni, 22 februarie 2021, începând cu ora 11.30.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgoviște.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!