Doliu la Jandarmeria Dâmbovița. Un fost comandant al unității din Târgoviște a murit

Publicitate

Este doliu la Jandarmeria Dâmbovița, după încetarea din viață a colonelului în rezervă Dumitru Ion Adrian. Fostul ofițer care a văzut lumina zilei pe 16 martie 1953,  în municipiul Câmpulung Muscel, a fost o perioadă și comandat al unității din aflate pe Bulevardul Regele Carol I, din municipiul Târgoviște.

Pe pagina de socializare Facebook a Jandarmeriei Dâmbovița a fost postat un mesaj de condoleanțe din partea foștilor colegi care regretă dispariția colonelului în rezervă.

“Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa îşi exprimă profundul regret la trecerea în nefiinţă a col.r. Dumitru Ion Adrian, ofițer care a îndeplinit funcții de conducere în instituția noastră, ultima dintre acestea fiind cea de comandant al unității în perioada 15.07.1997 – 13.03.2005.

Cel căruia urmează să i se facă toate obiceiurile creștinești s-a născut la data de 16.03.1953 în Câmpulung Muscel, județul Argeș.

A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, exigent și corect, principial, echilibrat și devotat instituției. S-a preocupat permanent de subordonați, pe care i-a ajutat și îndrumat în diferite situații.

Întregul colectiv al inspectoratului transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate în această zi tristă, în care pierdem unul dintre cei mai buni camarazi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!