Doliu la Colegiul Național “Constantin Cantacuzino” din Târgoviște după moartea unei eleve de 18 ani

Publicitate

Reprezentanții Colegiului Național “Constantin Cantacuzino” din Târgoviște își exprimă regretul după moartea unei eleve de 18 ani, pe nume Bianca Gheboianu.

După dispariția liceenei, după o scurtă dar intensă suferință, directorul instituției de învățământ, Silvia Mareș, a lăsat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook a Colegiului Național “Constantin Cantacuzino”.

“Vestea plecării din această lume a Biancăi Gheboianu a zguduit astăzi adâncul ființei tuturor, profesori și elevi ai Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște.

La numai 18 ani, după o scurtă dar intensă suferință, Bianca își ia rămas bun de la noi, cei care am cunoscut-o și prețuit-o ca fiind o tânără de elită, harnică și perfecționistă, inteligentă și echilibrată. Elevă de excepție a școlii, se pregătea cu perseverență pentru o strălucită carieră didactică, vocație pe care deja și-o manifestase deplin. A fost iubită și admirată de colegii ei și de cadrele didactice deopotrivă, în gândurile și inimile cărora va rămâne pentru totdeauna ca model de conștiinciozitate, creativitate, noblețe, modestie, solidaritate.

În aceste momente de profundă întristare sunt încrezătoare că Dumnezeu, care a chemat-o atât de devreme spre viața veșnică, va primi în Rai sufletul ei curat și sensibil.

Cu dragoste de mamă, transmit mângâiere sufletească și condoleanțe familiei îndurerate și greu încercate, pe care o asigur de compasiunea tuturor colegilor profesori care vor păstra vie memoria Biancăi”, a transmis Silvia Mareș.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!