Doliu în învățământul dâmbovițean. Unul dintre cei mai iubiți și respectați profesori de fizică s-a stins din viață

Publicitate

Învățământul dâmbovițean este în doliu. Florin Gogu, unul dintre cei mai respectați și iubiți profesori de fizică din județul Dâmbovița a murit, luni, 4 ianuarie, la vârsta de 69 de ani. În ultimii ani, fostul dascăl s-a luptat cu o boală grea, iar de aproape 5 ieșise la pensie.

A predat fizica la Liceul Tehnologic “Spiru Haret” Târgoviște, Liceul Tehnologic de Transporturi din Târgoviște și Liceul Tehnologic “Goga Ionescu” Titu. Cel căruia i-a trecut prin mână mii de elevi, a studiat Universitatea de Vest din Timișoara și a urmat cursurile Liceului Industrial de Chimie din Pitești.

Vestea dispariției lui Florin a fost precum un trăznet pentru colegul și bunul său prieten, Dorin Rusu, fost profesor de matematică al Liceului Tehnologic “Spiru Haret” din Târgoviște.

“A fost o veste cutremurătoare pentru mine. Pentru mine Florin a fost un bun coleg și un prieten de excepție. Rar se va mai naște un profesor precum a fost el. Pe această cale transmit sincere condoleanțe familiei sale. Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

Slujba de înmormântare are loc, astăzi, de la ora 14.00, la biserica “Sfântul Gheorghe”, de pe Calea Domnească, din Târgoviște.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!