Doliu în învățământul dâmbovițean! A murit fostul director al Liceului Tehnologic Voinești. „Profesorul inginer Nicolae Comănescu va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre”

Publicitate

O veste tristă a îndoliat învățământul dâmbovițean în acest week-end. S-a stins din viață inginerul profesorul Nicolae Comănescu, fost director al Liceului Tehnologic Voinești, de pe Valea Dâmboviței.

Cunoscutul și respectatul profesor a slujit învățământul dâmbovițean cu rezultate excepționale. Trupul neînsuflețit al directorului Nicolae Comănescu se află depus la capela din Voinești. Slujba de înmormântare va avea loc luni, 11 martie, de la ora 12:00, la Cândești.

Un mesaj de condoleanțe după dispariția lui Nicolae Comănescu au transmis și reprezentanții Liceului Tehnologic Voinești.

„Zile grele pentru familia LT Voinești. Colegul nostru PROF. ING. NICOLAE COMĂNESCU va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Cu recunoștință pentru fiecare moment petrecut alături de dumneavoastră, DOMNULE DIRECTOR, VĂ MULȚUMIM!
-pentru zilele în care ne-ați fost aproape;
-pentru povețele de suflet care întotdeauna au venit la momente potrivite;
-pentru OMUL care ați fost și sunteți pentru noi;
– pentru clipele în care ne-ați demonstrat ce importantă este familia și dragostea pentru cei apropiați;
-pentru diplomația cu care rezolvați orice oricând și oriunde;
-pentru profesionalismul pe care l-ați implementat în mulți dintre noi;
-pentru corectitudinea și verticalitatea dumneavoastră;
-pentru ca ne-ați demonstrat că schimbarea poate avea beneficii multe;
-pentru căldura și deschiderea cu care ne întâmpinați în fiecare zi;
-pentru că ne-ați fost exemplu de viață;
-pentru multe alte momente memorabile pentru fiecare dintre noi;
Rămas bun domnule director! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu dumneavoastră!”
De asemenea, un mesaj de rămas bun a transmis și primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu.

„A plecat dintre noi profesorul ing. Nicolae Comănescu, fost director al Liceului Tehnologic din Voinești, județul Dâmbovița. Un om de o rară noblețe sufletească. Un dascăl desăvârșit, un părinte, bunic, tată, prieten și consătean deschis, sfătuitor, înțelept, blajin, mereu pregătit să îți oferte sprijinul.

Sunt alături de familia greu încercată de această imensă pierdere. Dumnezeu să-l odihnească pe bunul nostru consătean și prieten, director Nicolae Comănescu”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!