Doliu în învățământul dâmbovițean! Fostul director al Școlii Gimnaziale Cazaci, Constantin Dincă, a trecut la cele veșnice

Publicitate

Constantin Dincă, fost director al Școlii Gimnaziale Cazaci – comuna Nucet și fost profesor de sport al aceleiași instituții de învățământ a încetat din viață, din cauza complicațiilor generate de infectarea cu coronavirus.

Vestea trecerii în neființă profesorului i-a șocat colegii săi din învățământul dâmbovițean. Decesul acestuia a survenit la câteva zile după moartea soției sale, infectată și ea cu COVID-19.

Tristul anunț a fost făcut, luni după-amiază, de primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu.

„Comuna Nucet a primit o veste dureros de tristă! Domnul profesor Constantin Dincă, profesor de sport timp de 35 de ani și director al Școlii Gimnaziale Cazaci – 20 de ani ne-a părăsit pentru totdeauna!

Virusul neiertător i-a curmat viața, acum când ar fi trebuit să se bucure de pensie! Trecerea în neființă a domniei sale vine la o zi după înmormântarea soției, plecată dintre noi, tot ca urmare a infectării ci COVID-19. Dumnezeu săi odihnească! Noi, nu vom uita niciodată sufletul bun și vocea blândă, a profesorului Dincă!”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!