Doliu în sistemul medical din Dâmbovița! Robert, un tânăr asistent medical și reprezentant Sanitas s-a stins fulgerător din viață

Publicitate

Doliu în sistemul medical din județul Dâmbovița! Robert Gabriel Lițescu, un tânăr asistent medical și membru al Uniunii Județene Sanitas Dâmbovița s-a stins fulgerător din viață, în week-end, la vârsta de doar  30 de ani.

Cei care l-au cunoscut pe Robert au postat pe rețele de socializare mesaje pline de durere și de regret. Un mesaj plin de emoție au transmis și colegii săi de la Sanitas Dâmbovița.

,,Uniunea Județeană Sanitas Dâmbovița își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru Lițescu Robert Gabriel, reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.

Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!”.

Un mesaj de condoleanțe a transmis în mediul online și primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu.

,,NU SE MAI POATE AȘA! Cazuri contractate, zile foarte puține de spitalizare sau deloc, cazuri rezolvate într-o perioadă foarte scurtă de timp, spitalizări de zi, toate acestea pentru a primi finanțare de la Casele de Asigurări de Sănătate.

Robert, asistent medical de profesie, un tânăr emblematic al comunității noastre, cu o familie minunată, ne-a părăsit pentru totdeauna. În data de 30.03.2024, s-a prezentat la serviciul de urgență al spitalului cu dureri de cap și vărsături. A fost consultat, investigat și trimis acasă.

La nici 24 de ore, Robert s-a stins acasă, lângă soție și fetița lui de câțiva anișori. Avea doar 30 de ani.

L-a omorât sistemul, graba pentru a rezolva rapid cât mai multe cazuri contractate.
ROBERT, NU TE VOM UITA NICIODATĂ!
VEI RĂMÂNE VEȘNIC ÎN AMINTIREA NOASTRĂ!”

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!