Doliu în fotbalul din Răcari! Fostul portar Constantin Popa a fost condus pe ultimul drum

Publicitate

Fotbalul din Răcari este în doliu, după ce fostul portar Constantin Popa, a încetat din viață, la vârsta de 67 de ani, în urma unui infarct. Astăzi, fostul jucător al Unirii Răcari a fost condus pe ultimul drum, de aproape o sută de persoane, printre care s-au regăsit rude, prieteni, foști colegi și cunoscuți. Acesta a fost înmormântat la Mavrodin, localitate în care locuia.

Un mesaj de adio pentru cel care a fost Constantin Popa a transmis profesorul Dorinel Logofătu, dar și un bun prieten de-al fostului portar.

“Ultimul meci ! Fotbalul răcărean si-a mai pierdut un mohican! Tarzan …Tetea , Portarul marii echipe Unirea Răcari a pierdut ieri meciul cu viața! A iubit fotbalul mai mult ca pe el însuși, atât ca jucător, cât și ca supporter. Stadionul a fost a doua lui casă! Moxu’, Tatica, Piticu, Viorel, Nea Nicu, Nea Vasile, Geolgău …..te așteaptă acolo, sus, în ceruri , să le aperi ” buturile ” cum o făceai în vremurile bune! Ai fost alături de noi atât la bine, cât și la greu!  Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște “PORTARAȘUL NOSTRU! ”

Constantin Popa a fost portarul Unirii Răcari în anii ’80, pe când aceasta activa în Liga a 3-a.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!