Doliu în fotbalul dâmbovițean. Decebal Neagu, unul dintre simbolurile Clubului Sportiv Târgoviște, a decedat

Publicitate

Lumea fotbalului dâmbovițean este de astăzi mai săracă, după ce unul dintre simbolurile acestuia s-a stins din viață.

Decebal Neagu, fost fotbalist la CS Târgoviște, Siderurgistul Galați și Universitatea Craiova a decedat la vârsta de 78 de ani. Fostul fotbalist a murit în spital, după ce fusese internat din cauza unei răceli ușoare. De asemenea, în urma efectuării restului COVID-19, acesta a ieșit pozitiv. “Sunt extrem de afectat. Nu-mi vine să cred nici acum că nu mai trăiește. În ultima perioadă  fost internat în spital din cauza unei răceli. A fost depistat șia venit  pozitiv. În ultimele zile a fost mai bine, iar astăzi de dimineață mi-a fost transmisă fulgerătoarea veste. Avea și un pic de diabet. Credeam că se face bine, dar nu a mai fost așa”, ne-a transmis extrem de afectat Costin Neagu, unul dintre copiii săi.

În cariera sa de fotbalist, Decebal Neagu a evoluat la echipe precum Metalul Târgoviște, CS Târgoviște, Siderurgistul Galați, Universitatea Craiova, CSO Galați și FCM Reșița. Acesta a fost selecționat și în lotul de tineret al României.

Pe când evolua la Târgoviște, cu echipa municipiului a realizat două promovări în Liga, în 1961 si 1977.

Timp de 4 ani a fost și președinte al Clubului Sportiv Târgoviște.

Pe vremea când evolua în “Bănie”, la meciul dintre U. Craiova – Vagonul Arad, încheiat cu scorul de 4-4, Neagu a marcat toate cele patru goluri pentru Universitatea. După isprava sa, ziarul “Sportul” titra: “Neagu încarca, Anca descărca”.

Redacția dbonline.ro tranmiste condoleanțe familiei îndurerate!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!