Doi tineri nervoși s-au încăierat în parcarea de la Dâmbovița Mall. Și-au împărțit pumni și picioare minute în șir

??????????????????????????????????????????????????????????
Publicitate

Doi tineri plini de mușchi și-au cărat pumni și picioare mai multe minute în șir la ieșirea din Dâmbovița Mall, din municipiul Târgoviște.

În imaginile surprinse de un trecător, se observă clar cum indivizii se îmbrâncesc, iar apoi se pocnesc unul pe altul, sub privirile trecătorilor, dar și ale copiilor și a soțiilor, dintre care una însărcinată.

Anumiți martori au susținut că bărbații ar fi cumnați, iar scandalul dintre ei ar fi pornit din cauza certurilor pentru o femeie. Unul dintre bărbați a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în zona capului.

Cei doi au fost despărțiți la un moment dat de către o femeie. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la cei doi bărbați care se agresează, Compartimentul Relații Publice din cadrul IPJ Dâmbovița a abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, s-au deplasat imediat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului pentru aplanarea conflictului. Polițiștii au identificat persoanele implicate, respectiv doi bărbați de 28 și 32 de ani.

De asemenea, a fost depusă plângere, în cauză, polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de art. 193 și art. 371 din Codul Penal.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile legale”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!