Doi tineri din Târgoviște, arestați pentru omor

Publicitate

În luna februarie, un scandal monstru cu bâte și topoare între mai mulți romi la Teiș, lângă Târgoviște, de s-a terminat tragic, o persoană pierzându-și viața. O lovitură în cap cu toporul i-a fost fatală, decedând la spital la câteva zile.

Potrivit MDI TV, inițial doi minori și-au luat vina asupra lor, însă polițiștii nu au crezut nicio clipă că ei sunt autorii crimei, astfel că au continuat cercetările. Astfel, au găsiți adevărații făptași, doi tineri, care au fost arestați ieri preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de omor și violare de domiciliu.

“La data de 10 mai, Tribunalul Dâmboviţa a emis mandate de arestare preventivă pe numele a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu. Cei în cauză au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa. În sarcina acestora s-a reţinut că, în noaptea de 19 februarie a.c., bănuiţii ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei unui bărbat pe care l-ar fi agresat. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar la data de 25.02.2018, aceasta a decedat”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!