Doi tineri din Găești, prinși de jandarmi după ce au spart un automat de cafea

Publicitate

Jandarmii dâmbovițeni au prins doi tineri care au spart un automat de cafea. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o piață din orașul Găești.

După verificările efectuate de jandarmi a reieșit că doi tineri, de 16 și 19 ani, au tăiat cu un clește lacătul unui automat de cafea din care au sustras suma de 70 de lei.

Tinerilor li s-au întocmit actele de sesizare pentru furt, care au fost înaintate polițiștilor găeșteni pentru continuarea cercetărilor.

„În noaptea de 24/25 iunie a.c., în jurul orei 02:45, jandarmii au depistat doi tineri, după ce au spart un automat de cafea.

Jandarmii dâmbovițeni, aflați în misiune, au observat într-o piață din orașul Găești două persoane, care manifestau un comportament suspect la vederea patrulei de
ordine publică.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, iar în imediata apropiere au observat, lângă un autovehicul, un clește de tăiat fier. În urma verificărilor a reieșit faptul că tinerii, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, au tăiat cu cleștele lacătul unui automat de cafea din care au sustras suma de 70 lei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!