Doi tineri din comuna Mănești, reținuți după ce au bătut alți doi tineri în plină stradă

Doi tineri de 25 și 28 de ani au fost reținuți pentru lovire și alte violențe, după ce au bătut alți doi tineri pe raza localității Drăgăești-Pământeni (comuna Mănești), în cursul serii de 18 noiembrie.

Aflați sub aburii alcoolului, cei doi tineri au agresat consătenii lor în plină stradă. Astăzi, cei doiă bătăuși au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“Ieri, 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați de 25 și 28 de ani, din localitatea Drăgăești-Pământeni, bănuiți de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de art. 193 și art. 371 din Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul nopții de 18 noiembrie a.c., bănuiții, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau pe o stradă de pe raza localității Drăgăești-Pământeni, ar fi agresat fizic alți doi bărbați de 26 și 29 de ani, și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Pe parcursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!