Doi tineri de 19 ani au fost condamnați după ce au profanat un mormânt și au tăiat mâna cadavrului pentru a-i scoate inelul

Publicitate

Doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, din Mehedinți, au primit o condamnare de 11 luni după ce au profanat un mormânt și au furat bijuteriile persoanei decedate, o tânără de 28 de ani, fostă asistentă medicală, scrie Antena3.ro.

Mai mult decât atât, pentru faptul că nu au putut să scoată un inel de pe mâna decedatei, adolescenții i-au tăiat membrul, pentru ca apoi să-l arunce într-un canal. De asemenea, după ce au săvârșit faptele mai sus menționate, aceștia s-au lăudat la câțiva vecini din apropiere, spunând că au și filmat momentele, potrivit sursei citate.

Mama decedatei a povestit cum s-a trezit cu poliția la ușă pentru a o întreba câți bani și ce bijuterii a pus în sicriul fiicei ei. Aceasta mărturisește că a trecut printr-o adevărată traumă, mai ales pentru că ea este cea care crește cei doi copii ai fiicei. Sicriul profanat aparține unei tinere de 28 ani, moartă în 2015 în urma unei accident rutier, scrie Antena3.ro.

Astfel, tinerii au fost condamnați la 11 luni de închisoare, însă unul dintre ei mai are o condamnare de un an și șapte luni cu suspendare în urma săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!