Doi tineri au sărit în râul Bega pentru a scăpa de polițisti, după o urmărire ca-n filme

Publicitate

Urmărire ca-n filme, sâmbătă seara, pe străzile din Timișoara! Doi tineri au recurs la un gest necugetat pentru a scăpa de polițiști. Aceștia erau urmăriți, întrucât unul dintre ei, la volanul unui autoturism, ignorase semnalele polițiștilor de la rutieră de a trage pe dreapta pentru un control de rutină.

Astfel, după semnalele agenților, tânărul șofer nu a oprit și a continuat deplasarea. După o goană nebună pe străzile din oraș, cei doi tineri au crezut că au găsit soluția salvatoare: au abandonat mașină și apoi au sărit în râul Bega și au înotat pe malul celălalt.

Din nefericire pentru ei, pe cealaltă a apei îi aștepta un alt echipaj de poliție, care i-a imobilizat rapid. Uzi din cap până în picioare și înghețați, cei doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ulterior, polițiștii au aflat și de ce au fugit cei doi tineri: cel care conducea, în vârstă de 20 de ani, nu avea permis.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânârul, care se afla la volanul autoturismului, are 20 de ani și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, au transmis reprezentantii IPJ Timiș.

Sursă foto: m.click.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!