Doi sportivi de la CSȘ Târgoviște, în pregătiri cu loturile naționale U17 de baschet 3X3 ale României

Publicitate

Doi sportivi de la CSȘ Târgoviște se pregătesc în această perioadă, la Izvorani, cu loturile naționale U17 de baschet 3X3 ale României. Este vorba de Delora Pricop, care se antrenează cu lotul național feminin, dar și de Horia Parnia, care a fost convocat în lotul național masculin.

Așadar, 12 sportive și 12 sportivi au început pe 23 decembrie antrenamentele n baza olimpică de la Izvorani. Aceștia își desfășoară pregătirea până pe 4 ianuarie sub coordonarea antrenorilor lotului olimpic Alexandru Olteanu și Tatiana Galova, dar și sub supravegherea coordonatorului Departamentului 3X3 FRB Ancuța Stoenescu, care este și componentă a echipei CSM Târgoviște.

Stagiul de la Izvorani se derulează în organizarea Federației Române de Baschet, cu sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și constituie un important punct de plecare în vederea pregătirilor pentru participarea la Campionatul European U17 de baschet 3×3 care este programat să se dispute în vara anului viitor, în perioada 5-14 august 2022.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!