Doi primari din Dâmbovița, vicecampioni europeni la fotbal cu echipa națională a primarilor din România

Publicitate

Doi primari din județul Dâmbovița au devenit, miercuri după-amiază, vicecampioni europeni la fotbal cu echipa națională a primarilor din România, convocată prin Asociația Comunelor din România (ACoR). Este vorba de Vlăduț Niculae (primarul comunei Aninoasa) și Emanuel Spătaru (primarul comunei Răzvad). Lotul României pentru Campionatul European a cuprins 19 primari, potrivit acor.ro. 

Campionatul European de Fotbal al Primarilor pentru Pace s-a desfășurat în localitatea Trnava, din Slovacia, în perioada 29 mai – 1 iunie. La acest eveniment sportiv au participat echipe ce au reprezentat Austria, Cehia, Croația, Germania, Moldova, România, Slovacia, Slovenia, Tirolul de Sud.

Deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Campionatului European a avut loc într-un cadrul festiv în data de 30 mai, la eveniment participând și reprezentanții ambasadei Ucrainei în Slovacia.

În prima zi a competiției, echipa România a jucat două meciuri, învingând echipa Croației cu 13 – 4 și echipa Germaniei cu 4 – 0, calificându-se astfel, în sferturile de finală ale campionatului. În data de 31 mai s-au desfășurat sferturile de finală, iar echipa România a învins echipa Slovacia II cu 11 – 0. În semifinale, România a învins Cehia, cu 7-5 după executarea loviturilor de departajare, iar în finală, naționala primarilor români a cedat în fața Slovaciei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!