Doi pompieri dâmbovițeni, aflați într-o misiune de transport materiale sanitare, au intervenit în cazul unui accident rutier pe A1

Publicitate

Doi pompieri dâmbovițeni sunt eroii acestui week-end! Ieri, plt. adj. șef Soare Florin și sg. maj. Chițu Lucian din cadrul ISU Dâmbovita, în timp ce se deplasau într-o misiune de transport materiale sanitare, au intervenit în cazul unui accident rutier pe Autostrada A1, între Sibiu și Deva.

“Sâmbătă, 24.04.2021, două, cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița din cadrul Serviciului Logistic, plt.adj.șef Soare Florin și sg.maj. Chițu Lucian, în timp ce se deplasau într-o misiune de transport materiale sanitare au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe autostrada A1 între Sibiu și Deva.

Imediat ce au observat accidentul, au oprit autospeciala și s-au deplasat spre autoturismul avariat pentru a verifica starea victimei. Unul dintre colegi, care deținea și cunoștințe de paramedic a evaluat starea victimei, iar celălalt a apelat serviciile de urgență prin 112. Îmbucurător, starea victimei era bună din punct de vedere fizic, doar starea de soc era prezentă.

În același timp au luat măsuri pentru atenționarea celorlalți participanți la trafic despre resturile rezultate în urma accidentului până la sosirea autorităților abilitate.

Au rămas lângă persoana implicată în accident până la sosirea echipajelor de intervenție și medicale.

Suntem mândri de colegii noștri și de modul profesionist în care au acționat!”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!