Doi jucători de la Chindia Târgoviște, incluși în echipa ideală a etapei

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa ideală a etapei cu numărul 17 a Ligii 1, a doua a returului de campionat.

Printre cei 11 jucători nominalizați de LPF se regăsesc și doi fotbaliști de la Chindia Târgoviște: Andrei Pițian (fundaș) și Vadim Rață (mijlocaș).

Apărătorul a fost lăudat pentru că a coordonat excelent linia defensivă, iar milljlocasul pentru că a recuperat foarte multe mingi la centrul terenului și a depus un efort considerabil pe durata întâlnirii.

Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani) – Parcursul remarcabil al dâmboviţenilor se datorează, în principal, defensivei foarte bine organizate, defensivă condusă excelent din teren de Andrei Piţian, integralist în sezonul curent.

Vadim Raţă (Chindia / 27 de ani) – A recuperat multe mingi la centrul terenului, efortul depus de mijlocaşul moldovean fiind unul lăudabil.

În runda cu numărul 17, Chindia a depășit pe Dinamo București, cu scorul de 1-0, după golul marcat de Berisha.

De asemenea, atacantul dâmbovitean Florin Tănase, legitimat la FCSB, a prins și el cel mai bun “11” al rundei.

Componența echipei ideale a etapei 

Florin Iacob (UTA) – Hugo de Sousa (Astra), Andrei Pițian (Chindia), Erico da Silva (UTA), Alexandru Țigănasu (FC Botoșani) – Alexander Maes (FC Argeș), Vadim Rață (Chindia), Alexandru Cicâldău (U. Craiova)- Ely Fernandes (Viitorul), Gabriel Debuljuh (CFR Cluj), Florin Tănase (FCSB). Antrenor: Edi Iordănescu (CFR Cluj).

Sursă foto: Chindia Târgoviște 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!