Doi jucători de la Chindia Târgoviște, incluși în echipa ideală a etapei. Emil Săndoi e antrenorul rundei

Chindia Târgoviște a obținut o victorie importantă la sfârșitul săptămânii trecute: 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. După o perioadă mai puțin bună, Chindia a reintrat în formă și a ajuns la a doua victorie consecutivă în campionat. În duelul cu Sepsi roș-albaștrii au practicat un joc bun, iar la final roadele acestuia s-au văzut pe tabelă.

Mai mult de atât, doi dintre fotbaliștii Chindiei au fost selectați de către LPF în echipa etapei. Jucătorii Târgoviștei care au prins “11-le” rundei cu numărul 26 au fost Daniel Celea (fundaș) și Cristi Neguț (mijlocaș ofensiv), al doilea fiind marcatorul singurului gol al întâlnirii. De asemenea, Neguț a fost ales și cel mai bun jucător de pe teren.

“Daniel Celea (Chindia / 25 de ani) – Cu el pe teren integralist, târgoviştenii au bifat al doilea meci la rând în campionat fără gol încasat. Se pliază perfect pe stilul impus de Emil Săndoi.

Cristian Neguţ (Chindia / 25 de ani) – A marcat golul graţie căruia dâmboviţenii au rămas în lupta pentru un loc în play-off. A fost cel mai periculos jucător din tabăra Chindiei”, au reprezentat caracterizările celor doi jucători făcute de site-ul LPF.

Pe de altă parte, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a fost ales antrenorul etapei a 26-a.

“Emil Săndoi (Chindia / 56 de ani) – Povestea Chindiei din sezonul 2020-2021 merge mai departe, spre play-off, iar cel care a creat-o continuă să surprindă prin modul cum pregăteşte fiecare duel”, a transmis LPF.ro.

Echipa ideală a etapei a 26-a a Ligii 1

Victor Râmniceanu (Voluntari – Daniel Celea (Chindia Târgoviște), Paulo Vinicius (CFR Cluj), Marius Constantin (Universitatea Craiova) – Cristi Neguț (Chindia), Eugeniu Cebotaru (Academica), Mihai Răduț (Astra), Florin Tănase (FCSB) – Sulejman Krpic (Astra), Cephas Malele (FC Argeș), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova). Antrenor: Emil Săndoi (Chindia).

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!